dekorativni betonski podovi

MICROTOPPING

Inovativni materijal koji može da renovira bilo koju površinu sa svega 3 mm. To je dekorativni pod koji će svakom prostoru dati estetski pečat modernog i minimalističkog, monolitan bez fugni i dilatacija

Microttoping je materijal sačinjen od tečnog polimera i specifične cementne mešavine. Zahvaljujući svojoj debljini od svega 3 mm i izvanrednim sposobnostima prianjanja, Mikrotoping je u stanju da pokrije bilo koju površinu, savršeno prianja na beton, parket, pločice... U mogućnosti ste da renovirate svoj životni prostor bez rušenja.

Otpornost na udarce, abraziju i pritisak čine ga pogodnim čak i za zonu povećanog saobraćaja, za bilo koji ambijent ili okolnosti. Ovo se odnosi kako na unutrašnjost, tako i na spoljašnji prostor koji je izložen različitim atmosferskim uticajima: štaviše, Microttoping usporava prodiranje vode i soli za odledjivanje, i otporan je na UV zrake i na bilo koje druge vremenske neprilike. Pogodan je i kao završni sloj poda preko podnog grejanja, jer prilikom zagrevanja ne otpušta mirise niti ikakve supstance i ne remeti kvalitet vazduha.

Nakon izrade poda materijalom Microtopping, površina se dodatno impregnira odgovarajućim premazom koji se bira u zavisnosti od namene poda.

U ponudi je veoma širok spektar boja, čak 24 nijansi, sa mogućim dobijanjem sjajnog ili mat efekta.